Ga verder naar de inhoud

Partners

Dankzij de steun van onze partners kunnen we Gfietst.be blijven onderhouden en samen inzetten op onder meer toegankelijk aangepaste fietsen, veilige deelname aan het verkeer en creëren we samen een impact via MVO. Samen met onze partners creëren we kansen en verlagen we drempels zodat iedereen kan fietsen.

Ondersteun jij mee Gfietst.be?

Ben je benieuwd wat jouw merk of bedrijf kan betekenen voor Gfietst.be, onze fietsers en onze deelpunten? Neem vrijblijvend contact met collega Sander, van G-sport Vlaanderen

Word partner van G-sport Vlaanderen

Corporate Social Responsibility – Maatschappelijk verantwoord ondernemen, het is niet meer weg te branden in de bedrijfswereld! Een aantal bedrijven groeiden de afgelopen jaren uit tot duurzame en sociaal geëngageerde partners van G-sport Vlaanderen of Paralympic Team Belgium. 

Samen groeien

Als partner van G-sport Vlaanderen help je meer sportieve kansen creëren voor personen met een beperking, psychische kwetsbaarheid of chronische aandoening, of je helpt de drempels verlagen om tot sporten te kunnen komen. Wij creëren een sterke en duurzame verbinding tussen de maatschappelijk verantwoorde werking van het bedrijf en die van G-sport Vlaanderen.

Daarnaast kan je ook partner worden van Paralympic Team Belgium.

Een samenwerking werken wij graag uit op maat van uit!