Ga verder naar de inhoud

CyCLO

Dit fietsatelier bevindt zich op niveau -1 van het premetrostation Beurs/Grote Markt. Een gemotiveerde ploeg fietsmechanici staat er klaar voor onderhoud, depannage en herstellingen. Je vindt er ook fietsonderdelen, basisgereedschap en accessoires. Een huurfiets nodig of vracht te vervoeren? Maak er gebruik van onze verhuurvloot : 30 stadsfietsen, tandems en enkele cargofietsen. Je kan ook gewoon langslopen voor fietsadvies of voor een vraag m.b.t. de fietsenparking. Snakt je fiets naar een grondige wasbeurt? Duw 'm dan de bike-wash in!

Soms is ons fietsatelier volzet, zeker bij mooi weer… Vermijd een overbodige verplaatsing en bel ons vooraleer je langskomt om te weten of we je fiets kunnen ontvangen. Opgelet, we werken niet op afspraak. Handige tip: steek je fiets best 's winters binnen voor een onderhoud. Beter voorkomen beter dan genezen geldt ook voor fietsen én het is dan minder druk.

Bereikbaarheid & openingsuren

dinsdag tem vrijdag van 9 tot en met 19u
zaterdag van 10 tot en met 16u

Dienstverlening en faciliteiten

Dichtstbijzijnd is de toegang nummer 1 (uitgang Grote Markt), via de trap die voorzien is van een gewone fietsgoot. Een grotere of zwaardere fiets? Neem dan de trappen aan ingang 6 (uitgang Sint-Goriksplein), voorzien van een handige fietsgoot met borstels of de lift (toegankelijk voor cargofietsen)

Hoe kan ik reserveren?

Aanvraag per online formulier www.cyclo.org/verhuur. Fietsen niet leverbaar.
Zondag én maandag gesloten dus terugbrengen kan na het weekend enkel op dinsdag. 

Onze fietsen

Tandem

aantal: 3
Merk: Sparta
Kenmerken:
degelijke stadsfiets
Aantal personen op de fiets: 2
Huurprijs: Gratis voor mensen met een beperking
Waarborg: 150 (enkel cash)
Uitleenduur: langer dan 1 maand
Geschikt voor kinderen: Nee
Elektrisch: Nee

Fiets geleend bij CyCLO? Laat ons weten hoe het was!

Zal niet gepubliceerd worden
Score